• slika 2
 • slika3
 • slika 4
 • skola
 • slika 1
 • slika 5
 • slika 6

Gostujući predavač gdin Stefan Đukanović

Dana 12.12. u prostorijama nase skole odrzano je predavanje gostujuceg predavaca Stefana Djukanovica, na temu Spacificnosti rada turistickih vodica. Predavanju su prisustvovali ucenici cetvrtog razreda, smjer turisticki tehnicar.
U ovom jednocasovnom izlaganju ucenici su imali priliku da se upoznaju sa radom turistickih vodica, kroz prakticne primjere iz mnogobrojnih vodjenja grupa naseg gosta.
Na kraju su I sami postavljali pitanja predavacu, a neki od njih su izrazili zelju da postanu vodici.

wssssss
Prof. Saša Kovačević,
12.12.2014.

Dodjela zahvalnica učesnicima Poetske večeri posvećene Vitu Nikoliću

Škola za srednje i više stručno obrazovanje ,,Sergije Stanić,, je u utorak 09.12.2014god. u restoranu AND1 organizovala svečanu dodjelu zahvalnica svim učenicima koji su učestvovali u realizaciji poetske večeri posvećene Vitu Nikoliću.

5655

Direktor škole Zoran Klikovac je zajedno sa profesoricama Svetlanom Jovetić Koprivica, Jelenom Raičković i profesorom Milivojem Đukanovićem pozdravio sve učenike i dodojelio im zahvalnice.
Učenici su imali priliku da se druže i uživaju u degustacuiji večere koja je bila posebno pripremljena za njih .

585969

Ovo je samo jedan mali gest škole, koja cijeni sva kvalitetna i dodatna angažovanja naših učenika.

Kurs savremene i tradicionalne italijanske kihinje

U Školi za srednje i više stručno obrazovanje " Sergije Stanić " održan je seminar 9 i 10 decembra. Seminar je organizovan u saradnji sa ICE- Italijanskom agencijom za spoljnu trgovinu i odjeljenjem Ambasade Italije za promociju privredne saradnje.

 ccccxdffc Mobilecccvdxx Mobile

Seminar su pratili polaznici Više skole smjera menadžeri kulinarstva kao i najbolji učenici iz drugog, trećeg i četvrtog razreda smjera tehničar kulinarstva.

xcccccc Mobilecfdvdfd Mobile

Predavači su bili Cristian Broglia, eminentni profesor iz škole "Alma" iz Parme i njegova asistentkinja Danijela Antoniotti. Predavači su pokazali tradicionalnu pripremu italijanskih jela od kojih izdvajamo pripremu paste, pirinča,mesa i čuvenih minestrona. Učesnici su aktivno pratili pripremu jela i degustirali pripremljene specijalitete.

898989 Mobile

Veče sa socijalnim partnerima


Veče posvećeno kvalitetnoj saradnji sa socijalnim partnerima organizovano je u petak, 05.12.2014h u restoranu Radovce sa početkom u 19h.

Riječ je, naime, o već tradicionalnom druženju predstavnika škole sa predstavnicima socijalnih partnera koji omogućavaju postizanje naših ,bez lažne skromnosti , visokih ciljeva.


Naime, škola koja za cilj ima obrazovanje i osposobljavanje kadra iz oblasti turizma, ugostiteljstva i trgovine mora ostvariti snažne kontakte na mnoštvu različitih polja obrazovanja i privrede.

Učenici i polaznici više škole za kulinarstvo i restoraterstvo svoje umijeće su pokazali brojnim gostima. Među zvanicama su se našli predstavnici Ministarstva prosvjete i nauke, Zavoda za školstvo, Centra za stručno obrazovanje, Zavoda za zapošljavanje, predstavnici eminentnih hotelskih preduzeća, lanaca hipermarketa, elitnih restorana sa kojima ostvarujemo kvalitetnu saradnju.
sadsdds1111


Prisutne je pozdravio direktor škole gospodin Zoran Klikovac izražavajući zadovoljstvo i zahvalnost zbog dosadašnje i vjeru u buduću uspješnu saradnju.
Uspjeh je moguć samo onda kada su rezultatima zadovoljni svi učesnici u nekom poslu, a uspješnja saradnja jeste naš jedini cilj. Do nekog sljedećeg okupljanja dogovorili smo da ćemo ići ZAJEDNO KA CILJU!

Ostale fotografije mozete poledati u galeriji.

2014-12-05 21.45.24 Small

Strana 1 od 16

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 6
 • 5

Đačka radionic

Pretraga

Ko je na mreži

Ko je na mreži: 122 gostiju i nema prijavljenih članova

JU Škola za srednje i više stručno obrazovanje ,,SERGIJE STANIĆ“